Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İstanbul Şubeleri Ortaokul Debate (İngilizce Münazara) Finali
İstanbul Şubeleri Ortaokul Debate (İngilizce Münazara) Finali
  • Paylaş
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Okyanus Kolejleri Debate yarışmasının son adımına gelindi. Yapılan Debate etkinliği sonucunda Ortaokul 7. Sınıf öğrencilerimiz sorgulama, araştırma ve İngilizce olarak düşüncelerini özgüvenle ifade edebilme becerilerini geliştirirken aynı zamanda keyif dolu anlar yaşadılar.

Farklı konu başlıkları olan münazarada şubelerimizde belirlenen öğrencilerimiz kendi konularını İngilizce olarak savundular ve karşı tarafın fikirlerini kanıt ve örneklerle çürütmeye çalıştılar. Ortaokul İngilizce zümresi tarafından düzenlenen yarışma; öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda onların topluluk önünde fikirlerini savunmalarına olanak tanıyarak özgüvenlerine katkı sağlamıştır.

Yarışmadaki emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder; başta İngilizce zümresi olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

13 Nisan 2019 tarihinde düzenlenecek olan İstanbul şubeleri Debate finaline kalan Bahçelievler ve Kemerburgaz şubelerimize şimdiden başarılar dileriz.


Haber
:
Eda CİHAN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Nisan 2019, Salı 16:03
Okunma
:
732 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları