İki Muhteşem Yaz Kampı Sizleri Bekliyor
UBA International'dan Mükemmel Bir Yaz Kampı

UBA International'dan öğrenciler için yurt içinde Didim'de, yurt dışında Karadağ'da İngilizcelerini geliştirmek için mükemmel bir kamp organizasyonu. 2014’ten bu yana organize edilen ve geleneksel hale gelen Karadağ Kampı’nda yerli ve yabancı milli takımlardan saygın koçlar ile çalışma ayrıcalığı sağlanmakta ve antrenmanlar İngilizce yapılmaktadır.

10-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek bu kampımıza katılan sporcular Türkiye Milli Takımı ile bir araya gelip tanışacak ve Avrupa Şampiyonası maçlarını izleyeceklerdir.

12-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Didim Kampı ise yerli ve yabancı milli takım antrenörlerinin gözetimindeki özel antrenmanlarla yine İngilizce seviyesini de geliştiren, ultra her şey dahil konseptli otelde konaklama avantajıyla geçirilien keyifli bir kamp olacak.

4. Sınıf (10 Yaş'tan itibaren) 12. Sınıflara kadar tüm kız, erkekten farketmeksizin tüm öğrencilerimiz katılabilmektedir.

Basketbol, Voleybol, Yüzme ve İngilizce Eğitimi Yabancı Öğretmenler eşliğinde kampa katılan öğrencilerimize eğitim verecektir.

UBA International Hakkında

Uluslararası Basketbol Akademi (UBA) yerli ve yabancı spor adamlarından oluşan ve küresel basketbolun Türkiye’deki en önemli temsilcisi olmayı hedefleyen bir sportif organizasyon ekibidir. Türkiye, Avrupa ve ABD kökenli isimlerin güç birliği yaratarak, her sene yatırım ve başarının doğru orantılı büyüdüğü Türk basketbolunda bir eksiklik olan göze çarpan özel etkinlikler konusundaki açığı kapatmayı hedeflemektedir.

Karadağ Kamp Programı

Günlük Eğitim

Rekabete Dayalı Maçlar

Güç Testleri ve Kondisyon Geliştirme