Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | HBS sınav sonuçları ve TYT -AYT denemeleri Okyanus PUSULAM’a Yüklendi.
HBS sınav sonuçları ve TYT -AYT denemeleri Okyanus PUSULAM’a Yüklendi.
  • Paylaş
Okyanus PUSULAM’a dâhil olduğun andan itibaren; ders ders, konu konu bireysel eksiklerini görebilir, Kazanmayı hedeflediğin üniversite ve bölümlerin güncel puanlarıyla kendi başarı puanını kıyaslayabilirsin...

Öğrenim teknolojisinin, üniversite hazırlığı alanında en etkin kullanımı diyebileceğimiz Okyanus PUSULAM, öğrencilerimizin gelecek hayalini somutlaştıran bir ekran. Okulumuzun dijital portalı olan İnteraktif Sistem ile erişilen PUSULAM ’da, öğretim yılının ilk haftası uygulanan Hazır Bulunuşluk Sınavıyla (HBS) öğrencinin bireysel öğrenme verilerini toplanmaya başlıyor. Ve yıl boyunca katıldığı öğrenme başarısını ölçen Adım Adım YKS (AAYKS) testlerinin sonuçları, öğrenciye resmin tamamını gösteren nitelikte performans raporları oluşuyor. Derslerin ve konuların ne ölçüde öğrenildiğini, başarısını yükseltmek isteyen öğrenciler için hangi dersin hangi konularına odaklanılması gerektiğine yönelik bilgiler, grafik ve metin olarak sunuluyor. Öğrenciye özel geri bildirim sağlayan bu veriler Sınıf Koçu ve Okul Rehber Öğretmenleri tarafından da yakından takip ediliyor.

Okyanus PUSULAM, öğrencilerimizin 9. sınıftan itibaren amaçlı öğrenmesini ve belirlenen hedeflerle gelişmesini destekliyor. Ülkemizde iki yüz kadar üniversite ve binlerce bölüm var. Ve bunlardan bir kısmı öğrencimizin ilgisine, yeteneğine hitap etmekte. Kariyer seçimi de demek olan yüksek öğrenim için PUSULAM ’la öğrencimiz ‘üniversite/bölüm tercih listesini’ bugün yapıyor, yarın için bir projeksiyon çiziyor.


Haber
:
Ömer AÇIKYÜREK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Eylül 2019, Perşembe 22:09
Okunma
:
2.078 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları