Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Sergisi Açılış Töreni
Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Sergisi Açılış Töreni
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, bir yıl içerisinde emek verdikleri birbirinden güzel eserlerini, 07 Mayıs 2018 pazartesi günü Esenkent Okyanus Koleji’nde açılan sergide beğeniye sundular.

"Başarısız öğrenci yoktur! Yeteneği keşfedilmemiş öğrenci vardır." sloganı ile eğitim veren Okyanus Kolejleri, Yetenek Yönelim Sistemi ile öğrencilerin yeteneklerini keşfedip, başarıya ulaştırıyor.

Bu başarısını; spor ve bilimsel projelerde olduğu gibi, sanat alanında da dünya dereceleri ile kanıtlayan Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğrenim gördükleri bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Esenkent Okyanus Kolejinde sergiliyorlar.

 Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman'ın yaptığı konuşmada; sanat eğitiminin önemli olduğunu belirterek şöyle devam etti:

"Bu anlayışla geleneksel hale gelen Bahçeşehir Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi yıl sonu sergisini , kendi okulumuzda  açarak , daha fazla öğrenci ve velimizin de görmesini istedik. Öğrencilerimizin  uzun süredir emek harcadıkları çalışmalarını beğeniye sunmaları bizim açımızdan da onur ve gurur vericidir, kendilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.


Haber
:
Zerrin Şen
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
21 Mayıs 2018, Pazartesi 12:06
Okunma
:
1.152 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları