Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Gülümsemenin Gücü Festivali Karadeniz - Batum kültür gezisi
Gülümsemenin Gücü Festivali Karadeniz - Batum kültür gezisi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin ortaokul öğrencileri, tarihi ve doğal güzelliklerin buluşma noktası olan Karadeniz- Batum bölgelerini kapsayan rüya gibi bir geziye çıkacaklar.

29 Nisan- 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında (3 gece 4 gün) gerçekleşecek  Karadeniz – Batum  gezisi  sayesinde öğrencilerimiz  ülkemizin Karadeniz Bölgesi’ndeki  tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde inceleme fırsatı bulacaklardır.

Türkiye’nin kuzey kıyıları boyunca uzanan Karadeniz Bölgesi, kendine has doğal güzellikleri, uçsuz bucaksız yemyeşil dağları ile sanki bambaşka bir dünyaya adım atmışsınız hissi yaşatacak. Yüzyıllara uzanan tarihi yapıları, çağlayan dereleri, yüksek yaylaları ile Karadeniz’de görülecek çok yer var.

Öğrencilerimiz sırasıyla Trabzon, Batum, Rize  şehirlerini  gezerken aynı zamanda “Gülümsemenin Gücü Festivali “ ileetik ve ahlaki değerlerle ilgili çalışmalara da katılacaklar.

Kişi başı 1670 TL  olan  Karadeniz- Batum gezisine katılmak için okul idarecileriyle ve sosyal bilgiler öğretmenlerimizle  iletişime geçebilirsiniz. Başvuru için son gün 12 Nisan 2019

Gülümsemenin Gücü  Festivali  Karadeniz – Batum  gezisi  hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


Haber
:
Sevda GÜL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Nisan 2019, Salı 14:44
Okunma
:
1.965 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları