Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya
Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla 06-10 Nisan 2020 tarihinde Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya kültür gezisi düzenlenecektir. Bu gezi kapsamında öğrencilerimiz ülkemizin Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme ve inceleme fırsatı bulacaklardır.

Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya kültür gezisi ile günümüzden binlerce yıl evvel ilk yerleşimlerin başladığı ve doğal güzelliklerin bir tablo gibi karşimıza çıktığı bu eşsiz topraklarda Pamukkale, Dalyan,Saklıkent, Kekova, Kayaköy, Gökova ve Kaş bölgelerini gezeceğiz.

Bu gezimiz ile atalarımızdan miras kalan topraklarımızdaki tarihi eserleri ve doğal güzellikleri öğrencilerimize tanıtarak tarih ve doğa bilincini yeni nesillere aktarmayı amaçlıyoruz. Böylelikle öğrencilerimiz eşsiz bir vatana sahip olduklarını bir kez daha anlayacaklardır.

Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya gezisine katılmak için okul idarecileriyle ve Sosyal Bilgiler öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru için son gün 28 Şubat Cuma 2020’dir.

Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya gezisi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Gülümsemenin Gücü Çalıştayı Likya gezisi Sunum dosyasını indirmek için tıklayınız.


Haber
:
Sevda GÜL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
13 Şubat 2020, Perşembe 11:23
Okunma
:
714 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları