Gösterecek Deneyimiz Var!
Gösterecek Deneyimiz Var

Fen branşlarına karşı ilgili, kendine güvenen, araştırmayı seven, ekip çalışması yürütebilen, bilimsel çalışmalara meraklı, deneyimlerini anlatabilecek lise  öğrencilerini “Gösterecek Deneyimiz Var” Etkinliğine bekliyoruz.

09-13 Nisan 2018 haftasında gerçekleşecek etkinlik için başvuru koşullarını inceleyiniz.

Başvuru, Değerlendirme Ve Uygulama Süreci

• Deney yapacak aday öğrenci, Fizik, Kimya veya Biyoloji branşlarından birinde deneyini belirleyecek.

• Seçtiği bölüme göre belirlediği deneyi, 16 Şubat 2018 tarihine kadar kampüsündeki ilgili branş öğretmenine bildirecek.

• Branş Öğretmeni, kendisine gelen başvuruları 5 Mart 2018 tarihine kadar değerlendirerek, 2 öğrenci-deneyi seçecek.

• Öğrenci, deney seçimleri tamamlandıktan sonra 12 Mart-2 Nisan 2018 haftası deneylerin provası branş öğretmenleri gözetiminde yapılacak.

• 09-13 Nisan 2018 haftası deneyler,1 ders saati içinde laboratuar veya sınıf ortamında yapılacak.

Afişi görmek için lütfen tıklayınız.

Gökay BAKAR
Göktuğ Hekimoğlu