Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | GESS (Global Educational Supplies and Solutions) Turkey, 25-27 Ekim 2018 tarihlerinde Wow Otel’de gerçekleşmektedir.
GESS (Global Educational Supplies and Solutions) Turkey, 25-27 Ekim 2018 tarihlerinde Wow Otel’de gerçekleşmektedir.
  • Paylaş
Öğretmenlere eğitim metotlarını geliştirici, öğrencilere daha etkili öğrenmelerini sağlayan en iyi eğitim ürünlerini sunan GESS (Global Educational Supplies and Solutions) Turkey, 25-27 Ekim 2018 tarihlerinde Wow Otel’de gerçekleşmektedir.

Okyanus Kolejleri Bargem AB Projeleri Sorumlusu Süleyman Haluk Karataş'da, 26 Ekim Cuma günü, “Dijitalleştirilmiş Platformlarda İngilizce Öğretimi” konulu konuşması ile GESS Turkey platformlarında yer aldı.

Konuşmasından dolayı okulumuz adına kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Dijitalleştirilmiş Platformarda İngilizce Öğretmek

Türkiye'de hem orta okulda hem de üçüncü seviyede İngilizce öğretim pek çok nedenden ötürü karışık bir durumda ve bu nedenlerden bir tanesi , sınıflarda kullanılan kitapların var olmayan içeriklerle tasarlanmış olması - bunlar gerçek insanlar tarafından konuşulan gerçek dilden oldukça uzaklar. Benim yöntemim, internet üzerindeki dijital malzemelerin kullanımına dayanıyor. Kendi dil derslerimde ben, konuların daha somut ve gerçek olduğu şekilde öğretirken, bbc, cnn ya da herhangi başka bir kaynağı kullanıyorum. Öğrenciler bir yandan dil becerilerini geliştirirken, diğer yandan bilim ve teknoloji dünyasında ne olduğunu da öğreniyorlar.


Haber
:
Pınar ÇETİN
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
30 Ekim 2018, Salı 14:11
Okunma
:
1.121 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları