Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Geleneksel 2.Culture Fest Ödülleri Sahiplerini Buldu.
Geleneksel 2.Culture Fest Ödülleri Sahiplerini Buldu.
Nisan ayı boyunca, her kampüs kendi öğrencileriyle Culture Fest etkinliğini düzenledi. Düzenlenen etkinliklerde, seçilen en iyi öğrenci grupları 12 Mayıs Cumartesi günü Kemerburgaz kampüsünde bir araya gelerek en iyi ülke, en iyi sunum, en iyi kostüm ve en iyi görsel dallarında yarıştı.

Ödül Alan Kampüslerimiz ;

1.The Best Country (En İyi Ülke): Japan- Avcılar, China- Beykent

2.The Best Presentation (En İyi Sunum): Japan- Avcılar, China- Beykent

3. The Best Costumes (En İyi Kostüm): Japan- Avcılar

4. The Best Visual Material (En İyi Görsel): China: Beykent

Culture Fest Aktivitesi Devamında, Öğrencilerimizin Dil Yeteneklerini Performansa Dönüştürdükleri Talent Show Gösterimiz Velilerimizin Katılımı İle Gerçekleşti. İngiliz Edebiyatından Seçme Eserlerden Şiir Dinletileri, Müzikhal, Dans Gösterileri Ve Skeçler İle Öğrencilerimiz, Dil Kabiliyetlerini Eğlenceli Şekilde Sergilediler.

Yavuz Altaş
İbrahim Aslan