Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyum
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Sempozyum
  • Paylaş
Okyanus Koleji Ortaokul Rehberlik Biriminin düzenlemiş olduğu, Eğitimde En İyiler 1.’lik Ödül sahibi ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da öğrencileri gelecekte olmak istedikleri mesleklere bir adım daha yaklaştırmaya devam ediyor…

‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ mesleki rehberlik projemizin en önemli aşamalarından biri olan sempozyum aşamasında, meslek alanında uzman olan veliler, tüm Okyanus Kolejleri Ortaokul 5. ve 8. Sınıf öğrencilerine meslek tanıtım sempozyumları gerçekleştirmişlerdir. Mesleki bilgi içeren sempozyumda; Ortaokul öğrencileri hayallerindeki meslekler hakkında detaylı bilgilere sahip olmuş, merak ettikleri soruları uzmanlarına sorma fırsatı yakalamışlardır. 

Öğrencilerde mesleki farkındalık yaratan mesleki rehberlik projesi, öğrencilerin erken yaşta kendilerini keşfetmelerini ve istedikleri mesleklere bir adım daha yaklaşmalarını sağlamaktadır. Ortaokul PDR Ana Bölüm Başkanı Çiğdem Ağazade ‘Sempozyum döneminde çok sayıda velimiz projeye destek oldular, öğrencilerimizin gelecek hedeflerine katkıda bulundular. Projeye destek olan tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.’ dedi.


Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün projesi Ortaokul öğrencilerinin hayal ettikleri mesleklerde bir gün geçirmelerini sağlayan ‘Meslekte İlk Gün’ aşamasıyla devam etmektedir.


Haber
:
Çiğdem Ağazade
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
19 Aralık 2018, Çarşamba 17:14
Okunma
:
672 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları