Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün
Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün
  • Paylaş
Öğrencilerimizin hayallerindeki mesleğe bir adım daha yaklaşmasını hedeflediğimiz Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün projemiz 5.yılında yine yeniden başlıyor.

Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Okyanus Koleji öğrencilerinin Meslek seçiminin önemini, seçmek istedikleri mesleğin çalışma koşullarını, iş tanımını, gerektirdiği yeterlilikleri öğrenebilmeleri için bir yıl boyunca tüm yıla yayılmış olarak, rehber öğretmenlerimizin, okul idarecilerimizin, sınıf danışman öğretmenlerimizin ve velilerimizin iş birliği içerisinde devam edecek olan bir projedir.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak bizler her insanın doğuştan getirdiği bir potansiyeli olduğunu bu potansiyelinin fark edilmesini istediğini, ortaya çıkarmayı beklediği bir güce sahip olduğunu ve hayatı boyunca bu hayalini gerçekleştirmeye çalıştığını biliyoruz. Bu sebeple öğrencilerimizin sağlıklı meslek seçimleri yapabilmelerine önem veriyoruz.

Meslekleri tanımanın önemini bilerek Okyanus Kolejleri 5.sınıf öğrencilerinin hayallerindeki mesleklere bir adım daha yaklaşması için Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün projesini uyguluyoruz. 5.sınıf öğrencilerimizin 'Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun' sorusuna cevap vermelerini ve meslek hayatı ile ilgili net kararlar alabilmeleri, istedikleri meslekler hakkında kampüslerimizde verilecek olan uzman sempozyumları sayesinde daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri ve hayalini kurdukları meslekte bir gün geçirmelerini sağlıyoruz.


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
04 Ekim 2019, Cuma 10:32
Okunma
:
1.275 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları