Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün
  • Paylaş
2015 yılında hayata geçen ve Eğitimde En İyiler Birinciliğine sahip “Gelecekte Bir Gün, Meslekte ilk Gün” projesi 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeniden başlıyor!

Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” sorusuyla hayata geçen, mesleki rehberlik projesinin ilk adımı olan “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi ile öğrencilere gelecekte olmak istedikleri meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Proje ile öğrenciler gelecekte olmak istedikleri meslekler hakkında uzman kişiler tarafından meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olma, akıllarına takılan tüm sorulara yanıt alma şansı elde etmekle birlikte, o meslekte bir gün geçirme, mesleği hakkında araştırma ve simülasyonlara katılma imkanı bulmaktadırlar. Projenin amacı, öğrencilerimizin gelecek hedeflerine giden yolda daha emin adımlarla yürümelerini sağlamaktır.

Proje Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerinin hayal ettikleri mesleklerle tanışmanın ilk adımı olan  ‘Mesleğimi Anlatıyorum’ akran eğitim aşaması 22 Ekimtarihi itibariyle başlayacaklardır.

 


Haber
:
Çiğdem Aghazadeh
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
10 Ekim 2018, Çarşamba 14:06
Okunma
:
1.337 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları