Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Etik Değerler Kuşadası - Çanakkale Gezisi
Etik Değerler Kuşadası - Çanakkale Gezisi
  • Paylaş
02-05 Mayıs 2018 Tarihinde Kuşadası-Çanakkale Gezisi Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Tarafından Başarı ile Gerçekleştirildi.

Türkiye'nin sahip olduğu tarihi güzelliklerden Efes Antik Kenti, Meryem Ana Kilisesi, Assos Antik Kenti gezimizin ilk durağı oldu. Tarihi yapıları yerinde gezip gören öğrencilerimize bu sayede tarih bilinci oluşturulmaya çalışıldı. Antik Yunan'a kadar uzanan tarihi yapılarda öğrenciler keyifle incelemeler yaparak bol bol fotoğraf çekiminde bulundu. Gezimizin ikinci gününde öğrencilerimiz alanında uzman kişilerden etik değerler eğitimi alarak toplumsal ahlak kurallarını öğrendiler. Gezimizin sonraki durağı yemyeşil ağaçların ve masmavi denizin görkemli görüntüsüne sahip Çanakkale şehri oldu. Paris ve Helen'in hikayesini dinleyen çocuklar Truva Atı’na oldukça ilgi gösterdi. Dünyaya bir kere daha Türk'ün gücünü gösteren, vatanımızın bir parçasını bile düşmana bırakmayacağımızı kanıtlayan, tarihimizin en şanlı zaferlerinden birini kazandığımız ve 250 binden fazla şehit verdiğimiz Çanakkale, öğrencilerimizin geçmişe gidip empati kurmasını sağlayarak duygu dolu anlar yaşattı.

Düşmana bırakılmayan toprakları gururla gezen öğrencilerimiz başta Mustafa Kemal Atatürk'e ve toprakları için şehit düşmüş askerlerimize sonsuz teşekkürlerini ileterek onlar için dualar etti.  


Haber
:
Elçin ÇAY
Editör
:
İbrahim ASLAN
Fotoğraf
:
Özge YAŞAR
Tarih
:
10 Mayıs 2018, Perşembe 11:03
Okunma
:
1.365 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları