Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Dil Kulüpleri 25 Eylül'den İtibaren Başlıyor!
Dil Kulüpleri 25 Eylül'den İtibaren Başlıyor!
  • Paylaş
Öğrencilerimizin eğitimi ve hayatında önemli yer tutacak yabancı diller için güvenilir kaynak olan Okyanus Dil Kulüpleri 25 Eylül'de sizleri bekliyor.

Dil Kulüpleri:

. Çince

. Fransızca

. İspanyolca

. Almanca

Okyanus Kolejleri olarak dil kulüp derslerimizde Çince, Fransızca, İspanyolca ve Almanca eğitimi; klasik eğitim-öğretim modeli yerine farklı metotlar ile uygulanmaktadır. Yabancı dil eğitiminde öngörülen dört temel beceriyi (dinleme-konuşma-okuma-yazma) iletişimsel dil becerilerinden yararlanarak aktif hale getirerek, aktiviteler yaptırarak, şarkılar söyletip dinleterek, çizgi filmler ve filmler izleterek, görsel-işitsel zekayı geliştirecek PowerPoint sunumları ile, Flashcardlar ve interaktif uygulamalar kullanarak eğlenceli bir şekilde öğretip dilin kalıcılığını arttırmak hedeflerimizden biridir.

Hedeflerimiz arasında olan diğer önemli bir ayrıntı ise; öğretilen dilin kültürünü, yaşam tarzını, yemek kültürünü, ünlü tarihi yerlerini ve sanatını öğrencilerimize anlatabilmektir.

Okyanus Koleji öğrencilerimiz sene boyunca dil kulüp derslerinde edindikleri bilgilerini sene sonunda ailelerine performans olarak sergilemektedirler.


Haber
:
Sevil Süngü
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
18 Eylül 2017, Pazartesi 16:43
Okunma
:
906 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları