Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Anne Baba Okulu Aile İçi İletişiminize Katkı Sağlamak için Yeniden Başlıyor!
Anne Baba Okulu Aile İçi İletişiminize Katkı Sağlamak için Yeniden Başlıyor!
  • Paylaş
Ortaokul Rehberlik birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Okulu" tüm Okyanus Kolejlerinde 16-23 Aralık tarihleri arasında alanında uzman isimler tarafından gerçekleştiriliyor olacaktır.

 "Aile içi İletişim" konusu 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıf velilerinin ''Kardeş Kıskançlığı, Ailede Teknoloji Bağımlılığı, Çalışan Ebeveyn ve Çocuk İlişkisi, Aile İçi Sorumluluk, İletişim Engelleri vb.'' bir çok konuda sorularını sorabileceği bir seminer olacaktır.  Ortaokul Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Çiğdem Ağazade "Gelişen teknolojiyle birlikte aile içi iletişim konusunun önemi gün gittikçe daha da artmakta. Bu sebeple 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrenci velilerimize tüm şubelerimizde "Aile içi iletişi" konusunu alanında uzman isimler tarafından velilerimize aktarılıyor olacaktır." dedi.

Anne Baba Okulu ile Neyi Amaçlıyoruz?

Öğrenci velilerine yönelik gerçekleştirilen Anne Baba Okulu ile; ailelerin çocuklarına daha doğru ve daha bilinçli bilgi verebilmeleri, öğrencilerin bu yaş dönemindeki tüm özellikleri (Psikolojik, fizyolojik, duygusal vb.) hakkında daha çok bilgi sahibi olunması, sosyal yönü, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirebilmesi ve daha birçok konuda katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Seminer alanında uzman isimler tarafından tüm Okyanus Kolejlerinde gerçekleştirilecek olup, seminere katılım gösteren velilere katılım belgesi takdim ediliyor olacaktır.

16-23 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Anne Baba Okulu hakkında detaylı bilgiye ortaokul rehberlik biriminden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 


Haber
:
Çiğdem Ağazade
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
13 Aralık 2017, Çarşamba 16:15
Okunma
:
1.049 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları