Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Amasra ve Safranbolu Gezisi
Amasra ve Safranbolu Gezisi
  • Paylaş
Tarih ve Doğayı Buluşturan Gezi

Safranbolu - Amasra
Okyanus Kolejleri'nin ortaokul öğrencileri, tarihi ve doğal güzelliklerin buluşma noktası olan Safranbolu- Amasra şehirlerini kapsayan rüya gibi bir geziye çıkacaklar.

15-16 Kasım 2018 tarihleri arasında (1 gece 2 gün) gerçekleşecek Safranbolu-Amasra gezisi sayesinde öğrencilerimiz ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde inceleme fırsatı bulacaklardır.

Öğrencilerimize bizi biz yapan değerleri öğretmek, sahip çıkmalarını sağlamak ve gelecek nesillere aktarmalarını sağlayarak milli bilinci kazandırmak amacıyla düzenlenen gezimizin ilk durağı olan Amasra, yeşil doğası, mavilikleri ve huzurlu atmosferiyle sıcak bir liman kenti. Fatih Sultan Mehmet’in gördüğünde “Lala, lala, Çeşm-i Cihan (dünyanın gözü) bu mu ola?” diyerek hayran olduğu Amasra, patika yolları, tarih kokan sokakları ve mağaralarıyla geçmişin izlerini bizlere sunan güzel bir şehir.

Öğrencilerimiz gezimizin ikinci gününde tarihi ve doğayı içinde barındıran Safranbolu’yu gezecekler. Safranbolu, geleneksel Türk toplum yaşamının özelliklerini yaşatan, tarihi ve kültürel eserlerini tüm insanlara sunan bir örnek bir kenttir. Sahip olduğu zengin kültürel miras ve bu mirası korumadaki başarısı Safranbolu'yu bir dünya kenti ününe kavuşturmuş ve UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'ne alınmasını sağlamıştır.
Kişi başı 565 TL olan Safranbolu- Amasra gezisine katılmak için okul idarecileriyle ve sosyal bilgiler öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru için son gün 31 Ekim Çarşamba 2018.

Safranbolu- Amasra gezisi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Sevda GÜL
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
11 Ekim 2018, Perşembe 11:47
Okunma
:
2.193 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları