Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 9. Kampüsler Arası Satranç Turnuvası Rekor Bir Katılımla Düzenlendi
9. Kampüsler Arası Satranç Turnuvası Rekor Bir Katılımla Düzenlendi
  • Paylaş
07 Nisan 2018 Cumartesi günü Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsümüzde düzenlenen 9. Kampüsler Arası Satranç Turnuvası’nı rekor bir katılım ile tamamlamış bulunmaktayız.

Toplam üç farklı kategoriden 278 sporcunun yarıştığı organizasyonumuza yaklaşık 350’ye yakın velimizde katılım göstermiştir. Türkiye Satranç Federasyonu MHK Resmi  Baş Hakemi  Mahmut OSMANOĞLU ve hakem heyetinin görev aldığı organizasyonumuz 5 tur İsviçre Sistemi ile düzenlenmiştir. Online kayıt esnasında servis seçeneğini işaretleyen öğrencilerimiz sabah erken saatlerde kampüslerinden görevli hosteslerin bulunduğu servisler ile alınmış olup, belirtilen saatlere uygun bir şekilde Bahçeşehir Okyanus Koleji’ne ulaşmışlardır. Velileri ile birlikte katılım gösteren öğrencilerimizle beraber kayıt kontrol işlemleri için sabah saat 08:00 dan itibaren turnuva alanına ulaşmışlardır. 08:00-09:00 saatleri arasında iç avluda (bekleme alanı) daha önce hazırlanmış kayıt kontrol masalarına gelen yarışmacı öğrencilerimiz için yoklamalı yaka kartı teslimi yapılmıştır. Saat 09:00 itibari ile  yarışmacı tüm sporcularımız ve gelen tüm konuklarımız görevli öğretmenler eşliğinde teknik toplantı için konferans salonuna alınmıştır. Açılış konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlamıştır. Sunucu tarafından organizasyonla ilgili genel bilgiler verildikten sonra turnuva Baş Hakemi  turnuva kuralları hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Son olarak Okyanus Kolejleri Satranç/Turnuva Koordinatörü Hayri KONCA  organizasyona gelen tüm sporcular ve konuklara teşekkür konuşması yapmıştır. Teknik Toplantının bitimi ile tüm oyuncular ve konuklar bekleme alanına alınmıştır. Baş Hakemin 1. Tur eşlendirmelerini yayınlamasıyla oyuncular turnuva alanına alınmıştır. 10:00 da 1. Tur başlamış, 10:40 civarında sona ermiştir. 11:00 da 2. Tur başlamış, 11:45 de sona ermiştir. 12:00 itabari ile tüm sporcularımız ve konuklarımız için yemekhanemizde öğle yemeği hizmeti sunulmuştur. 13:00 itibari ile 3. Tur başlamış olup, 13:45 itibari ile sona ermiştir. 14:00 itibariyle 4. Tur başlamış olup, 14:45 itibariyle sona ermiştir. 15:00 itibariyle son tur öncesinde Okyanus Kolejleri Satranç/Turnuva Koordinatörü Hayri KONCA Türkiye Satranç Federasyonu MHK Baş Hakemi ve hakem heyetine, Okyanus Kolejleri Satranç Öğretmenlerine organizasyona katkılarından dolayı plaketlerini takdim etmiştir. Son turun bitmesiyle sabah servis hizmetini kullanarak ulaşım sağlayan tüm öğrenciler kampüslerine hareket etmişlerdir. Organizasyonumuza kendi imkanları ile katılım gösteren sporcularımız ve velilerimiz katılım belgeleri takdim edilerek uğurlanmışlardır.

Organizasyonumuzda başta Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman DEMİRAY, Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yrd. Tarık ATASEVER, Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yrd. Adnan ÜNSAL, tüm Okyanus Koleji Kampüsleri Kademe İdarecilerimize, Okyanus Kolejleri Müzik/Yetenek Ana Bölüm Başkanı Gökhan TURAN, Okyanus Kolejleri Satranç/Turnuva Koordinatörü Hayri KONCA, Okyanus Kolejleri Satranç Öğretmenlerimiz Ayberk YILDIZ, Gökhan GÜNEŞ, Ebubekir YALÇIN, Abdurrahman ŞAHAP, Yalçın ERKUŞ, Ayhan YETKİN, Ferdi KONCA, Samet YALÇIN, Nilay AYAZ,.Bahcesehir Kampusu Beden Eüitimi Zümre Başkanı Banu Yücel, Metin KUTUCU ve Bahçeşehir Okyanus Koleji İşletme Müdürü Selma DURULMUŞ, Genel Müdürlük Baskı/Grafik Bölümü, Web Tasarım Bölümü, Servis departmanı yöneticilerimize katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sonuçlar

Minikler Kategorisi Bireysel Final Sıralaması

Minikler Kategorisi Kampüslere Göre Başarı Sıralaması

Minikler Kategorisi Takım Final Sıralaması
 

Küçükler Kategorisi Bireysel Final Sıralaması

Küçükler Kategorisi Kampüslere Göre Başarı Sıralaması

Küçükler Kategorisi Takım Final Sıralaması

 

Yıldızlar Kategorisi Bireysel Final Sıralaması

Yıldızlar Kategorisi Kampüslere Göre Başarı Sıralaması

Yıldızlar  Kategorisi Takım Final Sıralaması


Haber
:
Hayri Konca
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
09 Nisan 2018, Pazartesi 12:26
Okunma
:
1.934 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Tunç dal / 10 Nisan 2018, Salı 16:48
çok güzel bir turnuva oldu, elinize sağlık...
Aydın Akgül / 10 Nisan 2018, Salı 17:41
Başta Turnuva Koordinatörü Hayri Konca Bey olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.Her şeyiyle dört dörtlük bir organizasyondu.
Ellerinize sağlık...
Müjde Batılı / 11 Nisan 2018, Çarşamba 10:59
Bu harika turnuva için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Esra Uçar Ercan / 11 Nisan 2018, Çarşamba 21:15
Faydalı bir organizasyon oldu. Bizi teşvik eden ve küçük yaştan itibaren takip eden hocamız Ayberk Yıldız'a ve emeği geçen herkese teşekkürler. Bu tür organizasyonların gelişerek devam etmesi umuduyla.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları