Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 8.Sınıflar Ders Başı Yaptı!
8.Sınıflar Ders Başı Yaptı!
  • Paylaş
Okyanus Koleji, bu yıl 8.sınıfta öğrenim görecek öğrencileriyle 03 Eylül Pazartesi günü Liselere Giriş Sınavı (LGS) hazırlık çalışmalarına başladı.

Okyanus Koleji, bu yıl 8.sınıfta öğrenim görecek öğrencileriyle 03 Eylül Pazartesi günü Liselere Giriş Sınavı (LGS) hazırlık çalışmalarına başladı. Öğrenciler konu anlatımının yanı sıra LGS sınavlarında başarı için önemli etken olan soru çözme teknikleri, soru çözme hızı çalışmaları ile sınava özel yapıda ve sayıda sorularla sınava tam olarak hazırlanacaklar.

Haziran 2019 ayına kadar LGS sınavına hazırlanacak olan öğrenciler için kişisel başarı odaklı bir eğitim içeriğinin olduğu Okyanus Koleji’nde, öğrenciler LGS sınav sistemine Eylül ayından itibaren başlama avantajını yaşıyorlar.

Liselere Giriş Sınavı LGS'ye yönelik branş dersleri, güncel yayınlarla, tecrübeli akademik kadroyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Öğrenciler,uzman eğitim kadrosunun hazırladığı sınava hazırlık özel yayınlarla, yeni 8.sınıf müfredatına uygun ders anlatımıyla, sınav motivasyon çalışmalarıyla her hafta yapılacak olan LGS denme sınavlarıyla LGS sınavına tam olarak hazırlanarak kişisel derecelerini yapacaklar.

Okyanus koleji olarak, tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.


Haber
:
Sabiha Ebcim
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
07 Eylül 2018, Cuma 11:38
Okunma
:
1.466 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Sabiha EBCİM / 07 Eylül 2018, Cuma 11:49
Öğrencilerimize başarılar dileriz.
Sezgin İNAN / 07 Eylül 2018, Cuma 11:52
7.sınıftan itibaren yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız eğitimler ile öğrencimin iyi bir liseye gireceğine inanıyorum. Sizlere iyi çalışmalar diliyorum.
Ünzile Orhan / 07 Eylül 2018, Cuma 11:56
Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları