Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 6. Geleneksel Spor Günü
6. Geleneksel Spor Günü
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinde geleneksel hale gelen ve her yıl spora olan duyarlılığı arttırmak için kutlanan Spor günü uygulamasının 6.sı vücudumuzun en önemli organlarından olan kalbimize dikkat çekmek için 10 Nisan 2019 Çarşamba günü tüm Okyanus Kolejleri kampüslerinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Sporun insan vücuduna katkılarını, kaliteli yaşam için ilk önce sağlıklı bireyler olmamız gerektiğini dile getirmek, en önemli şeyin sağlıklı bir kalbe ve bedene sahip olmamız gerektiğini hatırlatmak amacıyla, kampüslerimizde farklı alanlarda çeşitli sportif etkinlikler düzenlendi. Spor Günümüzde veliler, öğrenciler, öğretmenler, okul idarecileri, Beden Eğitimi zümrelerinin ve okul idarecilerimizin ortaklaşa belirledikleri program eşliğinde güne başladı. Okyanus Kolejleri öğrencilerine ve öğretmenlerine, spor parkurları, yarışmalar gibi etkinlikler yapılarak spor günü devam etti.

Kampüslerimizde yapılan 6. GELENEKSEL SPOR GÜNÜ etkinliklerine katılım gösteren tüm veli, öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Senem KARATEPE
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
17 Nisan 2019, Çarşamba 09:29
Okunma
:
885 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları