Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 4. Sınıf Online Kitap Söyleşisi
4. Sınıf Online Kitap Söyleşisi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 4.Sınıf öğrencileri “Umut Ekenler” kitabı yazarı Nur İçözü ve “Çelebi Zinciri” kitabının yazarı Birsen Ekim Özen ile Online Kitap Söyleşisinde buluşuyor.

Kitap, insanlığın kalbi gibidir. Hangi yöne gideceğini bilmeyen bir insana bir pusula gibi kılavuzluk yapar, bireye gideceği yolu gösterir. Kitap okumanın sayesinde odamızda birden fazla pencere açılır. Her kitap başka bir kapı açar bizim için. Hepsi ayrı bir dünyadır. Hayatımıza ayrı heyecanlar, ayrı mutluluklar, ayrı yaşanmışlıklar katar. Olaylar karşısında çok boyutlu bakabilmenin tek yolu kitap okumaktır.

Öğrencilerimiz, umut ekenler, ışık olanların hikayesini anlatan kitabımızın yazarı Nur İçözü ve geçmiş ile gelecek arasında bağ kurarak okurlarını şehir, kültür, medeniyet arasında yolculuğa çıkaran kitabımızın yazarı Birsen Ekim Özen ile 11 Kasım Çarşamba günü buluşuyor.

Okudukları kitapların yazarlarıyla bir araya gelecek öğrencilerimiz kitaba dair merak ettikleri her şeyi yazarlarıyla konuşarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirecekler.


Haber
:
Taner BULUT
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
10 Kasım 2020, Salı 17:00
Okunma
:
546 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları