Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 12. Sınıf Üniversite Hazırlık Çalışmaları Başladı
12. Sınıf Üniversite Hazırlık Çalışmaları Başladı
  • Paylaş
Üniversite Şimdi Kazanılıyor

Okyanus Kolejleri, bu yıl 12. Sınıf'ta öğrenim görecek öğrencileriyle 17 Ağustos Perşembe Günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı ve Lisans Yerleştirme Sınavları'na hazırlık çalışmalarına devam ediyor. 

Geçtiğimiz öğretim yılı tamamlanırken Haziran ayında başlanılan son sınıf programı, okulların açılmasından haftalar öncesinde YGS Deneme Sınavlarının ilkiyle başladı. Okyanus Kolejlerinde 9. sınıftan itibaren uygulanan Üniversite Hazırlık Sistemi doğrultusunda yürütülen son sınıflar yönelik bu yoğunlaştırılmış çalışmanın amacı öğrencilerin ilgi yetenekleri doğrultusunda en iyi bölümleri kazanarak öğrenim, kariyer yolculuklarına başarıla devam etmeleri.

Üniversite giriş sisteminin ilk aşaması olan YGS'ye yönelik branş dersleri, güncel yayınlarla, tecrübeli akademik kadroyla sunuluyor. Okyanus Kolejleri, Akademik Bölüm Başkanlıkları'nın tasarladığı eğitim programına, öğrencilerin ilgisi yoğun. Kurumun, Psk. Dan. ve Rehberli Bölümü öğretmenleri ve Ölçme Değerlendirme uzmanları, bu ilginin öğrencilerin yıllardır içinde bulundukları Kariyer Odaklı Yetenek Merkezli Eğitim yaklaşımı içinde öğrencilerin motivasyonun yüksek oluşundan kaynaklandığını belirtiyor.


Haber
:
Bora Serhat Çelik
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
22 Ağustos 2017, Salı 10:55
Okunma
:
2.004 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları