BLOG / ARA
11. Sınıf YKS Çalışmaları Sömestrda da Tüm Hızıyla Devam Ediyor! YKS Kampı 29 Ocak'ta Başlıyor
YKS Ara Dönem Kampı Okyanus Kolejlerinin tüm kampüslerinde 29 Ocak - 3 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılıyor.

11.sınıf öğrencilerimiz Eylül ayında okulların açılmasıyla birlikte

Hafta içi :  “HAFTA’da 1 gün TYT”  Hafta Sonu:  “YKS okulu”  çalışmalarına başladılar.
Müfredat çalışmalarının yanısıra YKS Okulu ve Haftada 1 gün TYT kapsamında üniversite hazırlık çalışmalarına devam ettiler.

Öğrencilerimiz deneme sınav takvimi çerçevesinde müfredat, TYT ve YKS denemeleri oldular. Sonuçlar Okyanus PUSULAM uygulamasına yüklendi.

Hedef: “Öğrencilerimizin en iyi kişisel derecelerini yapmaları”

29 Ocak tarihinde başlayacak 11.Sınıf YKS Kampında Okyanus PUSULAM’ın Akıllı Öneri sistemi ile belirlenen konular öğrencilerimize anlatılacak. Böylece Her öğrenci ve sınıf ihtiyaçlarına uygun konularla eğitim görecek.
Okyanus PUSULAM Akıllı Öneri Sistemi Hakkında detaylı bilgi almak için BURAYA tıklayınız.

Ömer AÇIKYÜREK
Hüseyin ÜNSAL