Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 10 Kasım’da Anıtkabiri Ziyaret Ediyoruz...
10 Kasım’da Anıtkabiri Ziyaret Ediyoruz...
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi olarak Atatürk’ü anma haftası dolayısıyla 09-10 Kasım 2017 tarihinde öğrencilerin Atatürk sevgisini, saygısını ve ilkelerine olan bağlılığını arttırmak için Ankara-Anıtkabir’de anma töreni planlamaktayız. 

Öğrencilere bizi biz yapan değerleri öğretmek, gelecek nesillere aktarmalarını sağlamak, milli bilinci kazandırmak amacıyla düzenlenen gezimizin ilk durağı Anadolu Medeniyetler müzesi ve Eski Meclis Binası olacaktır. Dünyanın sayılı müzeleri arasında yer alan Anadolu Medeniyetler Müzesi’nde geçmiş ile bugünü karşılaştırma imkânı bulan öğrenciler tarihi eserleri ve tarihi yapıları yerinde inceleme fırsatı bulacaklar. 

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım 1938 günü saat dokuzu beş geçe yitirdik. Onun değerini ve ona olan özlemi her 10 Kasım’da daha çok anladık. Gezinin 2. gününde Türk milletinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıl dönümünde Atayı Anıtkabir’de resmi tören ile anacağız. 

Türk milletinin eşsiz evladı Atatürk! Sen ebedi istirahatgahında rahat uyu. “En büyük eserim” dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Haber
:
Sabiha YILMAZ
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
16 Ekim 2017, Pazartesi 10:30
Okunma
:
2.645 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları