Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 1. Sınıf Öğrencileri Satranç Şenliği
1. Sınıf Öğrencileri Satranç Şenliği
  • Paylaş
2017-2018 eğitim öğretim döneminin ilk yarısında da her sene düzenlenen satranç şenliklerimize bir yenisini eklemiş bulunuyoruz.

Öğrencilerimiz satranç öğretmenleri ile dönem boyunca öğrendikleri teorik ve pratik bilgileri birbirlerine karşı dostça bir rekabet içerisinde bulunarak kendilerini sınama fırsatı yakalamıştırlar. Bilindiği üzere 1. sınıf öğrencileri dönemin ilk yarısında kendi seçtikleri bir yetenek, ikinci yarısında ise bir kulüp dersinde yer alacaktırlar.

Organizasyonumuzun amacı öğrencimizin bir dönem boyunca göstermiş olduğu üstün başarının satranç öğretmenleri tarafından takdir edilerek bir belge ile taçlandırılıp; satranç sevgisini temelden aşılayabilmektir. Organizasyonların planlanmasındaki desteklerinden dolayı Başta Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Tarık Atasever, Müzik ve Yetenek Bölüm Başkanı Gökhan Turan ve Satranç Koordinatörü Hayri Konca’ya, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Müzik Zümre Başkanları ve Satranç Öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz...


Haber
:
Hayri Konca
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
27 Ocak 2018, Cumartesi 11:20
Okunma
:
1.486 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları