BLOG / ARA
“LÖSEMİNİN FARKINDAYIM” Etkinliği Başlıyor!
Okyanus Kolejleri lise kademesi öğrencilerinden gönüllülerin katılacağı “LÖSEMİNİN FARKINDAYIM” etkinliği düzenliyor.

04 Aralık 2017 Pazartesi günü başlayan 08 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek olan Okyanus Kolejleri ve LÖSEV ile ortak gerçekleştirecekleri “LÖSEMİNİN FARKINDAYIM” etkinliğinde, öğrenciler hazırladıkları anket sorularını farklı bireylere yönelterek lösemi hastalığının farkındalığını ve LÖSEV’in bilinirliğini sorgulayacak.

Lösemili Çocuklar İçin Yardım Toplanacak!

Öğrencilerimiz ve velilerimizin bağışlarının yanı sıra LÖSEV tarafından gönderilen ürünlerin satışı da sağlanarak elde edilen gelir vakfa bağışlanacak.

Tüm Okyanus Kolejleri’nde düzenlenecek etkinlikte LÖSEV yetkilileri de lösemi hastalığı ve korunma yollarını, vakfın yaptığı çalışmaları seminerler ile öğrencilerimiz ve velilerimize anlatarak bizlere destek olacak. Öğrencilerimiz de etkinlikte yaptıkları çalışmalar ile ilgili hazırladıkları sunumlarını anlatacak bu sayede yardımlaşmanın, birlikte çalışmanın önemini kavrayacak, yaptıkları çalışmaları sunarak ta kendilerini ifade etme fırsatı bulacaklardır.

Sevgin SAYLAN
Göktuğ Hekimoğlu