Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesinde Sempozyum Aşaması Başladı!
"Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Projesinde Sempozyum Aşaması Başladı!
  • Paylaş
Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi rehberlik Birimi tarafından düzenlenen ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Sempozyum Aşaması 13 Kasım 2017 tarihi itibariyle başlıyor!

Alanında Uzman Meslekler Okyanus Kolejleri Öğrencilerinin Sorularını Yanıtlıyor

Eğitimde En İyiler 1.‘lik ödülü sahibi olan ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Mesleki Rehberlik projesi Sempozyum aşamasıyla 13 Kasım 2017 tarihi itibariyle tüm hızıyla devam etmektedir.
Okyanus Kolejleri Ortaokul 5. ve 8. sınıf öğrencileri 13 Kasım 2017 itibariyle, şubelerine gelecek olan alanında uzman meslek sahipleri tarafından gerçekleştirilecek olan sempozyumlara katılıyor olacaklardır. 

''Mesleki rehberlik projesinin en önemli aşamalarından biri olan sempozyum aşaması, alanında uzmanların meslek bilgileri öğrencilerimizle paylaştıkları bir aşamadır. Bu aşamada uzmanlar, 5. ve 8. sınıf öğrencilerimize mesleklerini detaylı olarak aktarıyor olacaklardır. Sempozyum Aşaması, öğrencilerin gelecek hedefleri olan meslekler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaları sağlanmaktadır. Hayallerindeki meslekler hakkında uzmanından temel bilgileri öğrenme imkanına sahip olan ortaokul öğrencilerimiz, meslek uzmanlarına akıllarına takılan tüm soruları sorma fırsatı da buluyor olmaktadırlar.'' diyerek sempozyum aşamasını açıklayan proje koordinatörü Ortaokul PDR Ana Bölüm başkanı Çiğdem Ağazade, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesinin öğrencilerin meslek seçiminde büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

Sempozyum aşaması kasım ayı sonuna kadar devam ediyor olacaktır.
 
 


Haber
:
Çiğdem Ağazade
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
13 Kasım 2017, Pazartesi 10:05
Okunma
:
1.095 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ayşe şanlı / 16 Kasım 2017, Perşembe 20:28
çok güzel ve duygusal....özellikle alanı insan olan mesleklerde ....yeniden yaşamak ve yaşatmak gibi...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları