Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi Meslek Deneyim Aşaması Başlıyor!
“Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” Projesi Meslek Deneyim Aşaması Başlıyor!
  • Paylaş
Geleceği şekillendiren proje “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesi meslek deneyim aşaması başlıyor!

Eğitimde En İyiler ödülü sahibi ‘Gelecekte bir gün, meslekte ilk gün’ projesi öğrenci meslek ziyaretleri tüm Okyanus Koleji Ortaokul kademesi  5. sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilmeye başlanacaktır.

Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün projesi kapsamında Ortaokul 5. sınıf öğrencileri ile projeye devam etmektedir. Projenin ‘Meslek Ziyaret’ aşamasında tüm 5. sınıf öğrencileri hayal ettikleri meslekte bir gün geçiriyor olacaklardır.

Öğrenciler Gelecekte Bir Gün Geçiriyor…

Gelecekte bir gün, Meslekte ilk gün projesi ile Okyanus Kolejleri  5. sınıf öğrencileri hayal ettikleri meslek yerlerine giderek mesleki deneyim kazanmaktadırlar. Bu aşamada öğrenciler meslek deneyimleri gerçekleştirerek o meslek ile ilgili tüm soruları o alanda uzmanlara sorabiliyor olacaklardır. Proje koordinatörü Çiğdem Ağazade ‘ Bu aşama projenin en etki uyandıran aşaması. Bu aşama ile öğrencilerimiz hayal ettiği mesleği yerinde görme, o mesleği deneyimleme, mesleğin inceliklerini ve akıllarına takılan tüm soruları alanında uzmanlara birebir sorabilme imkanı buluyor. İlerleyen eğitim süreçlerinde doğru mesleği tercih edebilmeleri ve o mesleklere emin adımlarla ilerlemeleri için,  ‘Gelecekte bir gün, meslekte ilk gün’ mesleki rehberlik projesi  büyük önem arz etmektedir.’ dedi.

Geleceği şekillendiren proje yeni aşamasıyla devam ediyor.


Haber
:
Çiğdem AĞAZADE
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
18 Aralık 2017, Pazartesi 14:00
Okunma
:
1.632 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları