Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | “Ben De Yazarım” Yarışması Kasım Ayı Birincileri Belli Oldu
“Ben De Yazarım” Yarışması Kasım Ayı Birincileri Belli Oldu
  • Paylaş
Okyanus Koleji her ay olduğu gibi kasım ayında da “Ben de Yazarım” yarışmasının 1.lerini belirledi.

Türkçe dersi kapsamında, her kampüsten her sınıf seviyesinden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen, ekim ayından yıl sonuna değin her ay farklı temalarda ve yazı türlerinde yapılan, Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerinin yazar olma yolunda attığı ilk adım olan ve genç yazarları heyecanlandıran “Ben de Yazarım” yarışması için ortaokul 5-6-7-8. sınıf öğrencilerimizin yazdığı “Enerji Tasarrufu” konulu haber yazılarının 1.leri seçildi. Öğrencilerimiz enerji tasarrufu ile ilgili araştırmalarını tıpkı bir gazeteci gibi tarafsız ve doğru bir şekilde haber metinlerine dönüştürdüler. Amacı; okuma kültürünü kazandırdığımız öğrencilerimize kendilerini özgürce ifade edebilecekleri, düşünüp üretebilecekleri, yaratıcı yanlarını keşfedip yeteneklerinin farkındalığını kazanabilecekleri, bunu yaparken de hem eğlenip hem de bilgilerini somutlaştırabilecekleri, öğrendiklerini uygulamaya dökebilecekleri fırsatı yaratan “Ben de Yazarım” yarışması birincileri 20 Okyanus Yıldızı ile ödüllendirildi.


Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi olarak, öğrencilerimizin “4 Temel Dil Becerisi” olan “Dinleme-Konuşma-Okuma-Yazma” öğrenme alanlarını geliştirmeye odaklanırken aynı zamanda da bireysel farklılıkları dikkate alıp yeteneklerini ortaya çıkarmaya da özen gösteriyoruz.

Okuyan , düşünen ve üreten bireyler yetiştirmek bizim işimiz.

Kasım Ayı Kampüs Birincileri İçin TIKLAYINIZ.


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
05 Aralık 2018, Çarşamba 14:05
Okunma
:
877 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları