Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
Öğrencilerimizden Emir’in annesi Gamze Hanım’ın katılımı ile Kuşlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Emir Deva'nın annesi Gamze Hanımı misafir ettik. Gamze Hanım önce öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Daha sonra yaptıracağı etkinlik hakkında kısa bilgiler verdi.Getirdiği balığı çoçuklarımıza tanıttı. Evde nasıl beslediklerini ne kadar yem verdiklerini, canlılara nasıl davranmamız gerektiginden bahsetti. Daha sonra deniz canlıları ile ilgili kitabı cocuklarımıza okuyarak sohbet etti. Öğrencilerimize aldığı sürprizleri dağıtarak etkinligimizi tamamladık. Bu güzel etkinlik için kuşlar sınıfı olarak Gamze Hanıma teşekkür ediyoruz.

Fatma Bulut
Fırat TUMBUL