Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Bulutlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Bulutlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
Öğrencilerimizden Umut’un annesi Kübra Hanım’ın katılımı ile Bulutlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Bulutlar grubunun bu ayki konuğu öğrencimiz Umut Noyan Durulmuş'un annesi Kübra Hanımdı. Kübra Hanım öğrencilerle tanıştıktan sonra yapacağı etkinlikten bahsetti. Yeni bir yılın yaklaşmasıyla birlikte 2017 yılı takvimi hazırlayacaklarını öğrenen Bulutlar grubu yapıştırıcılarını, boyalarını ve makaslarını alıp etkinliğe başladılar. Kardan adam ve stickerlarla oluşturdukları takvimi süslemeyi unutmadılar. Etkinlik sonunda da sürprizlerini dağıtan Umut'a ve annesine çok teşekkür ederiz.

Fatma Bulut
Fırat TUMBUL