Fiziki Yapı
Genel

13000 m2 alan içerisinde bulunan kampüsümüzde 7000 m2 kapalı alan bulunmaktadır.

1000 m2 okul öncesine ayrılmış olup yemekhane, oyun odası, uyku odası, spor alanı, kış oyun bahçesi ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

İlkokul kademesinde 12 derslik, öğretmenler odası, idari odalar, rehber öğretmen odası, laboratuar, kütüphane bulunmaktadır.

Ortaokul kademesinde ise 12 derslik, öğretmenler odası, idari odalar, rehber öğretmen odası bulunmaktadır.

Anadolu lisesi kademesinde de 1200 m2 alanda 12 derslik, laboratuar, rehberlik bölümü, öğretmenler odası, zümre odaları bulunmaktadır.

Ayrıca 600 kişi kapasiteli yemekhane, 300 kişi kapasiteli konferans salo­nu, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, cep sineması, kütüphane, kantin, geniş bahçesi ve kamelyaları ile tarım alanları, bahçede basketbol, vo­leybol, futbol sahaları, tenis ve badminton kortu , hayvanlar için kulu­beler, botanik bahçemiz İnegöl Okyanus kolejleri’nde öğrencilerimizin kullanımına sunulacak fiziki imkanlardır.

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın