Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu “Ocak-Şubat” Ayı Örnek Öğrenci Ödülleri ve NÖS-3 Madalyaları Verildi
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu “Ocak-Şubat” Ayı Örnek Öğrenci Ödülleri ve NÖS-3 Madalyaları Verildi Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu “Ocak-Şubat” Ayı Örnek Öğrenci Ödülleri ve NÖS-3 Madalyaları Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri öğrencileri derslere ve doğru davranış kurallarını benimsemeye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Örnek Öğrenci" uygulamalarına devam ediyor.

Öğrenciler, bir ay boyunca aldıkları olumlu davranış kartları ile öğretmenleri tarafından değerlendiriliyor. Kademe ve sınıf düzeylerinde en fazla olumlu davranış kartı alanlar "Ayın Örnek Öğrencileri" seçiliyor.

Olumlu Davranış Kartı Kriterleri;

Çalışkanlık, nazik olmak, yardımseverlik, anlayışlı olmak, dürüstlük, alçak gönüllü olmak, kişisel gelişim, çözüm odaklı olmak, sorumluluk, saygılı olmak, takım ruhu, adil olmak gibi kriterler yer alıyor.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde "Ocak-Şubat Ayı Örnek Öğrencileri" ve “5-6.Sınıf NÖS-3” Sınavında ilk 3’e giren öğrencilerimiz açıklandı.

9 Mart 2018 Cuma günü Ortaokul Müdürü Melike ERÇELİK, Müdür Yardımcısı Murat Sunay, Rehber Öğretmenler Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK sınıfları dolaşarak öğrencilere madalyalarını takdim ettiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Ocak-Şubat Ayı Örnek Öğrencileri"

 

1. 5-A Arif Oğuz Çakır

2. 5-B Hande Nur Bayer

3. 5-B Eren Hamsi

 


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Sabriye KAYAŞ
Tarih
:
09 Mart 2018, Cuma 15:17
Okunma
:
925 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları