Beylikdüzü Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde Beylikdüzü Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
Kuşlar grubu aile katılım etkinliğinde origami sanat çalışması etkinliği yaptılar.

Kuşlar Sınıfı olarak 30Kaım 2016Carşamba günü Nehir Nişanca’ nın Annesi Nursen Hanımı sınıfımızda misafir ettik. Nursen Hanım öncelikle öğrencilerle tanıştı. Çocuklara yaptıracağı orıgami sanatını anlattı daha sonra akıllı tahtada orıgamı ile ilgili kısa bir çizgi film izletti. Sonrasın da katlama sanatıyla bir Gül çalışması yaptırdı.Keyifli ve güzel etkinlik için Nehir Nişanca’ nın Annesi NursenHanıma çok teşekkür ederiz.

Fotoğraf
09 Ocak 2017, Pazartesi 10:50
330 defa okunmuş

Nursen Nişanca / 21 Şubat 2017, Salı 09:09