Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Şampiyonlukların Adresi Okyanus Kolejleri
Şampiyonlukların Adresi Okyanus Kolejleri
  • Paylaş
Eğitimin Türkiye markası Okyanus Kolejleri spor alanındaki başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. İl düzeyindeki şampiyonalarda kampüslerimizin ardı ardına gelen başarıları tüm eğitim kadromuzu sevince boğmuştur.

12 Aralık tarihinde Bursa Çekirge Spor Salonunda finali gerçekleştirilen Erkek Voleybol Genç B kategorisinde Nilüfer Okyanus Koleji turnuva boyunca rakiplerine tek set dahi vermeden tüm maçları alarak Bursa şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonasında yer almaya hak kazandı.

4 Ocak ve 10 Ocak tarihlerinde finalleri gerçekleşen İzmir İl Voleybol müsabakalarında Mavişehir Okyanus Koleji hem Genç A hem de Genç B kategorisinde rakiplerini tek tek yenerek Türkiye Şampiyonasına adını yazdırdı.

17 Ocak tarihinde 50.Yıl Spor Salonunda gerçekleşen Erkek Voleybol Genç A kategorisinde İstanbul İl Şampiyonasının finalini Sancaktepe Okyanus Koleji ve Avcılar Okyanus Koleji oynayarak İstanbul'da bir ilki gerçekleştirdiler. Her iki kampüsümüzde Türkiye Şampiyonasında yer almayı garantilerken final maçını kazanan Avcılar Okyanus Koleji oldu.

15 Ocak tarihinde İstanbul Yıldız Erkek Basketbol Şampiyonasında Kemerburgaz Okyanus Koleji turnuvada karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek İstanbul Şampiyonu olma başarısını göstermiş olup Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine gitmeye hak kazanmıştır.

Türkiye Jimnastik Federasyonunun düzenlemiş olduğu İzmir Okullar arası Ritmik Jimnastik Şampiyonası 13 Ocak 2018 tarihinde Bornova Jimnastik Salonunda organize edildi. 5 okul ve 70 sporcunun katıldığı organizasyonda; öğrencilerimiz Ecem BEZCİ, Nisanur İNCE ve Ece ÖZDİL’den oluşan Mavişehir Okyanus Koleji Yıldız Kızlar Ritmik Jimnastik takımımız toplamda 55.7’lik puan ile İzmir Şampiyonu oldu. Bu başarı ile Mavişehir Okyanus Koleji Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Ankara’da Prof.Dr. Yaşar Selim Spor Salonunda gerçekleştirilen Genç  A Erkek Hentbol müsabakalarında İncek kampüsümüz rakiplerine karşı büyük bir üstünlük göstererek Ankara İl Şampiyonu oldu ve Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı.

10 Ocak 2018 tarihinde finali gerçekleştirilen İstanbul Badminton Şampiyonasında Beykent Okyanus Koleji Genç Kız takımımız finalde rakibine set vermeden şampiyonluğunu ilan etti ve Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Ankara İncek Okyanus Koleji Bayan Voleybol takımımız Genç A kategorisinde Tvf Spor Lisesi ile final oynadı. Güçlü rakibine karşı 3-0’lık üstünlük sağlayarak Ankara İl Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası yarı finallerine gitmeye hak kazandı.

İstanbul Okullar arası Tenis Genç Kız ve Genç Erkek İl Müsabakaları 15-19 Ocak tarihleri arasında Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü Tenis Kortlarında gerçekleştirildi. Saint Joseph, Koç Koleji, Irmak Okulları, Sezin Okulları, Üsküdar Lisesi, Enka ve Marmara Okulları’nı tek tek yenen hem kız hem erkek takımımız finalde Ted Koleji’ni 5-0 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

İzmir Okullar arası Tenis Genç Kızlar İl Müsabakalarının finali 18 Ocak Perşembe günü Örnekköy Tenis Kortlarında gerçekleştirildi. Finalde Özel Gelişim Koleji ile karşılaşan takımımız rakibini 4-1 yenerek İzmir Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

2017-2018 sezonunda elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik eder, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar dileriz.

 

Kampüslerimizin Finallerde Gösterdiği Başarılar

ERKEK VOLEYBOL GENÇ B BURSA FİNALİ
Bursa Nilüfer Okyanus Koleji 3 0 Kestel Hasan Aslanoba Anadolu Lisesi

ERKEK VOLEYBOL GENÇ A İZMİR FİNALİ
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji 3 0 Gazi Anadolu Lisesi

ERKEK VOLEYBOL GENÇ B İZMİR FİNALİ
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji 3 0 Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi

ERKEK VOLEYBOL GENÇ A İSTANBUL FİNALİ
Avcılar Okyanus Koleji 3 1 Sancaktepe Okyanus Koleji

YILDIZ ERKEK BASKETBOL İSTANBUL FİNALİ
Kemerburgaz Okyanus Koleji 93 78 Özel Çamlıca Bilfen Ortaokulu

ERKEK HENTBOL GENÇ A ANKARA FİNALİ
Ankara İncek Okyanus Koleji 40 17 Rüştü Uzel Kimya Meslek Lisesi

GENÇ KIZ BADMİNTON İSTANBUL FİNALİ
Beykent Okyanus Koleji 3 0 Eyüp Haydar Anadolu Lisesi

BAYAN VOLEYBOL GENÇ A ANKARA FİNALİ
Ankara İncek Okyanus Koleji 3 0 Tvf Spor Lisesi

TENİS GENÇ KIZ İZMİR FİNALİ
Mavişehir Okyanus Koleji 4 1 Özel Gelişim Koleji

TENİS GENÇ KIZ  İSTANBUL FİNALİ
Bahçeşehir Okyanus Koleji   5 - 0  Ted Koleji

TENİS GENÇ ERKEK  İSTANBUL FİNALİ
Bahçeşehir Okyanus Koleji   5 - 0  Ted Koleji


Haber
:
Beste YALÇINKAYA
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Beste YALÇINKAYA
Tarih
:
23 Ocak 2018, Salı 16:06
Okunma
:
3.389 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları