Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Spor Kulübü Yıldız Erkek Voleybol Takımı Fenerbahçe Spor Kulübünü 3-2 Mağlup Etti
Okyanus Spor Kulübü Yıldız Erkek Voleybol Takımı Fenerbahçe Spor Kulübünü 3-2 Mağlup Etti
  • Paylaş
29 Nisan 2018 Pazar günü bahçelievler spor salonunda Fenerbahçe spor kulübü ile karşılaşan okyanus spor kulubü yıldız erkek voleybol takımı salondan 3-2 lik galibiyetle ayrıldı..

İstanbul genelinde düzenlenen voleybol Yıldız erkekler liginde,  yaş grubundan 1-2 yaş daha küçük sporcular ile mücadele eden takımımız oldukça iyi bir çıkış yakaladığı Ligde Fenerbahçe’yi yenmeyi başararak genel sıralamada ilk dört takım arasında ki yerini yeniden devralmayı başardı.
Eksiği bulunmayan iki takımdan ilk sete iyi başlayan Fenerbahçe olurken, teknik moladan sonra toparlanan ekibimiz 23-21 öne geçtiği seti kaybetti.
İkinci setede hızlı başlayan Fenerbahçe Ege seti 25-19 kazandı.
Üçüncü sette oyuna tutunmaktan için çok iyi mücadele eden ekibimiz önce  25-16 lik skorla durumu setlerde 2-1 e getirip, dördüncü sette rakibine adeta nefes aldırmayan takımımız seti 25-19 kazanarak durumu setler de 2-2 ye getirdi. Netice setinde oldukça iyi bir oyun ortaya koyamayı başarak Okyanus Koleji yıldız erkek voleybol takımı seti 15-9 müsabakayı da 3-2 kazandı.

Bu sonuçla İstanbul da ki müsabakalarını tamamlayan takımımız, hız kesmeden  Haziran ayında Konya da yapılacak Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başlayacak.

Maçın ardından takım antrenörümüz Uğur ÇITAK;

Fenerbahçe çok iyi bir kadroya sahip ve voleybol kültürünü iyi bilen bir kulüp karşısında aldığımız sonuç bizi mutlu etti. Özellikle yaş gruplarında 1-2 yaşın oldukça büyük fark yarattığını fakat sezon başından beri tüm ekibin özveri ile çalıştığını bu farkı yok ederek rakiplerinin tamamını geride bırakmak istediklerini söyledi. Hedeflerinin bu sezon Türkiye de ilk 4 e girmek olduğunu sözlerine ekleyen ÇITAK aynı ekip ile yarışta olacağımız bir sonraki sezon ise parolanın Türkiye şampiyonluğu olarak belirlediğini sözlerine ekledi.

Performansı ile göz dolduran takım kaptanımız  (7)  Ege ERDUR ise; Sezon başından beri çok sıkı çalıştıklarını, okul ve sosyal yaşantılarını antrenmanlara göre planlayarak oldukça iyi seviyelere ulaştıklarını söyledi. Takım içerisinde iyi bir uyum olduğunu ve daha iyi olmak adına ara vermeden çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi. Tüm takım adına; başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm kulüp yetkililerine sundukları imkanlar için teşekkür etti.

Müsabakada görev alan diğer sporcularımız ise;

10- Arda Şentürk           (Pasör)
15 - İrfan çetinkaya       (Orta Oyuncu)
9 - Özer ardal                (Smaçör)
14 - Kaan yaman           (Smaçör)
11 - Onur kavala            (Smaçör)
2 - Semih ilyasoğlu        (Libero)
4 - Hasan tamkoşar       (Pasör)
13 - Kaan yıldız              (Pasör Çaprazı)
12 -  Emircan çolak        (Libero)
8 - Onur durna               (Smaçör)
6 - Uğur durna               (Libero)
1 - Ataberk gümüşsoy   (Pasör)
3 – Ömer Faruk Oral     (Orta Oyuncu)
 


Haber
:
İbrahim Cengiz
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
04 Mayıs 2018, Cuma 11:21
Okunma
:
3.832 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları