Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Lise Öğrencilerimizden Sonra Ortaokul Öğrencilerimizde Tübitak’ta Tarih Yazıyorlar
Lise Öğrencilerimizden Sonra Ortaokul Öğrencilerimizde Tübitak’ta Tarih Yazıyorlar
  • Paylaş
Tübitak tarafından düzenlenen 12. Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması”nın finalistleri belli oldu.

Tüm yıl boyunca danışman öğretmenleriyle beraber yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimiz bu çalışmalarının karşılğını aldılar.

Bir Türkiye rekoru kıran Okyanus Koleji Ortaokul kademesi öğrencilerimiz bu yıl  tam 46 Bilimsel Proje ile 8 farklı bölgede TÜBİTAK finallerinde yarışacak.

26-29 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan Tübitak finallerinde öğrencilerimiz; Türkçe, Fen, Matematik, Sosyal Bilgiler, Değerler Eğitimi ve Kodlama alanlarında  yarışacaklar

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yaklaşık 650 ortaokul ve lise öğrencisiyle bilimsel proje yarışmalarına hazırlanan Okyanus Kolejleri, bu alanda Türkiye’deki en başarılı okul olduğunu bir kez daha gösterdi. Öğrencilerimizi bilimsel çalışmalara yönelten ve onları bu alanda destekleyen BARGEM (Bilimsel Araştırma Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bölge finallerinde okulumuzu temsil edecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Başarı gösteren ekiplerimize ait liste buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Duygu Celebcioğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
20 Mart 2018, Salı 10:25
Okunma
:
4.074 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları