Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Hızlı Çarp” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Hızlı Çarp” Etkinliğinde. Bahçeşehir Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Hızlı Çarp” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu Öğrencileri Matematik dersi kapsamında “Hızlı Çarp” etkinliği yaptılar.

3.sınıflar Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersinde “çarpım tablosu” konusunu tekrar ettiler. Çarpım tablosunda ne kadar hızlı olduklarını görebilmek adına bir oyun oynadılar. Tahtada uygulama açılarak bir dakika süre tutuldu ve karışık olarak karşılarına çıkan çarpma işlemlerini yaptılar. Her doğru cevap için on puan kazandılar. Birbirleri ile tatlı bir rekabet ortamı oluşturan öğrenciler ders bitimine kadar aldıkları bütün puanları topladılar. En yüksek puanı alan öğrenci oyunu kazandı. Kazanan öğrenciyi tebrik ettiler. Bu etkinlik ile eğlenirken aynı zamanda çarpım tablosunda hızlanmış oldular ve eksiklerinin farkına vardılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
23 Mayıs 2019, Perşembe 10:31
Okunma
:
1.108 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları