Ataşehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Theme Prep Dersinde..
Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Theme Prep Dersinde.. Ataşehir Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Theme Prep Dersinde..
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Gezegenler Grubu Öğrencileri Mrs. Kübra Rehberliğinde "Sağlıklı ve Sağlıksız" (Healthy & Unhealthy) Temalı Konuyu İşlediler.

Ataşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Gezegenler Grubu öğrencileri 6 Aralık Perşembe günü Mrs. Kübra tarafından öğrencilere sağlıklı ve sağlıksız sebze ve meyvelerin flashcardları gösterildi. Sebze ve meyvelerin vücudumuza olan yararları ile ilgili konuşuldu. Daha sonra karışık şekilde verilen sebze ve meyvelerin resimleri öğrenciler tarafından boyanıp kesilmesi istendi. Her öğrenci sırasıyla yere yatırılıp yanına boyu uzunluğunda sebze ve meyve koyuldu. Dizilmiş sebze ve meyveler öğrenci tarafından sayılarak boyunun kaç sebze ve meyve uzunluğunda olduğu ölçüldü. Boy ölçümleri tamamlandıktan sonra yediğimiz yiyeceklerin boyumuzun uzamasındaki faydaları hakkında konuşuldu. Sağlıklı ve sağlıksız öğünler örneklendirilerek çocuğa yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırılmaya çalışıldı. (Show some pictures of healthy and unhealthy vegetables, fruits and habits. "Eating an apple.Is it healthy or not ?'' )


Haber
:
Kübra KARADUMAN
Editör
:
Hilal KEDİK
Fotoğraf
:
Sevgi ARSLAN
Tarih
:
07 Aralık 2018, Cuma 12:46
Okunma
:
441 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları