Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | MATBEG Uygulamasında Üst Düzey Performans
MATBEG Uygulamasında Üst Düzey Performans MATBEG Uygulamasında Üst Düzey Performans
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
18-22 Şubat Tarihleri Arasında Ortaokul Kademesinde Gerçekleşen MATBEG Uygulamasında, Ölçümlenen Bütün Matematiksel Beceri Alanlarında "Üst Düzey Performans" Ödülü Gururu Yaşandı.

MATBEG Uygulamasında, öğrencilerin çözüm analizleri yapılarak matematiksel beceri düzeyleri belirlenmekte ve becerilerin geliştirilmesi için kendilerine destekleyici geri bildirim verilmektedir. Okulumuz ortaokul öğrencilerinin de katıldığı MATBEG Uygulamasının Akademik Karneleri yayınlanmıştır.

8-A sınıfı öğrencilerimizden Reyhan ÇOKAY, MATBEG Uygulamasında ölçümlenen Matematiksel Becerilerin; Mantıksal Akıl Yürütme, Şekil Becerisi, İşlem Becerisi, Strateji Geliştirme Becerilerinden her birinde ÜST DÜZEY performans göstermiş ve %1’lik dilime girerek MATBEG Akademik Kurulu tarafından BAŞARI SERTİFİKASI ile ödüllendirilmiştir.

 Okulumuzun gösterdiği üst düzey performans ve öğrencilerin matematiksel becerilerinin geliştirilmesi konusundaki ilgi ve duyarlılıklarından dolayı Okul İdaresi ve Matematik Zümre Öğretmenlerine de PLAKET verilmiştir.

Öğrencimizi üstün başarısından dolayı tebrik eder, başarısının daim olmasını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER
Tarih
:
13 Nisan 2019, Cumartesi 01:36
Okunma
:
1.045 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları