Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | HAYALİNİ TASARLA, ÜRET, KOMUT VER! Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri "Maker Kursu Kur1 Eğitimini” tamamlayıp "Maker Kursu" sertifikalarını almaya hak kazandılar.
HAYALİNİ TASARLA, ÜRET, KOMUT VER! Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri "Maker Kursu Kur1 Eğitimini” tamamlayıp "Maker Kursu" sertifikalarını almaya hak kazandılar. HAYALİNİ TASARLA, ÜRET, KOMUT VER! Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri "Maker Kursu Kur1 Eğitimini” tamamlayıp "Maker Kursu" sertifikalarını almaya hak kazandılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sen de hayallerine inanıyor, toplumda fark yaratıp, hayallerini hayata geçirmek istiyorsan şimdi "Maker Kursu" ile hareket zamanı !

Hayal kurmak, göremediğimiz ve dokunamadığımız, ancak istediğimiz bir şekilde üretebileceğimiz bir dünyayı düşlemektir. Hayaller, yapmak istediklerimizin bir taslağıdır ve düşlediğimiz yoldaki ilk adımlarımızı atmamıza yardım ederler. Bizde hayallerimizi maker kursu ile gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.Okyanus Koleji olarak, vermiş olduğumuz bu eğitim ile uygulama yaparak teknoloji alanında tüketici kalmak yerine üretici olarak yer alan nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
FEYZA GÜNEŞ
Tarih
:
06 Şubat 2019, Çarşamba 11:12
Okunma
:
628 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları