Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Kolejinde Haftanın Matematikçisi Yarışmasının Birincileri Belli Oldu
Eryaman Okyanus Kolejinde Haftanın Matematikçisi Yarışmasının Birincileri Belli Oldu Eryaman Okyanus Kolejinde Haftanın Matematikçisi Yarışmasının Birincileri Belli Oldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Her Hafta Düzenlenen Haftanın Matematikçisi Yarışmasının 4-8 Kasım Haftası Birincileri Başarı Belgelerini Aldı.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde, Matematik öğrenmeyi daha zevkli ve eğlenceli hale getirmek için gerçekleştirilen Haftanın Matematikçisi Yarışmasında her hafta, öğrencilerimizin kendi sınıf düzeyine ve öğrendikleri konu kazanımlarına uygun, analitik düşünme becerilerini geliştirecek matematik soruları sorulmaktadır. Matematik öğretmenleri; sordukları sorularla öğrencilerin sorgulama, özgün düşünme, soruyla ilgili ipuçlarına ulaşma, keşfetme yönlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu hafta da öğrencilerimiz; haftanın sorusunu doğru cevaplamak için birbirleriyle yarıştı.

 

Yarışı Kazanan Öğrencilerimiz;

5-A Mustafa Kemal YILMAZ

6-A Eyüp Çağrı KURTAR

7-B Yağmur MERİÇ

8-D Alptuğ DUYGUN olmuştur.

 

Öğrencimize matematik öğretmenleri tarafından Başarı Belgesi verilmiş, Haftanın Matematikçisi rozetleri takılmıştır. Bir hafta boyunca öğrencilerimiz rozetlerini göstererek yemekhanede sıra beklemeden yemeklerini alabileceklerdir.

Öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER
Tarih
:
08 Kasım 2019, Cuma 19:31
Okunma
:
1.057 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları