Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Kolejinde Fun Day Coşkusu!
Eryaman Okyanus Kolejinde Fun Day Coşkusu! Eryaman Okyanus Kolejinde Fun Day Coşkusu!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 5. sınıf öğrencileri Fun Day gösterilerini gerçekleştirdiler!

Okyanus Kolejlerinde yabancı dil eğitiminde öğrencilerin hem kendilerini geliştirdikleri hem de öğrendikleri dili severek kullanacakları bir bilinç yaratmak için, yaparak, yaşayarak öğrenmeyi benimseten etkinliklerle öğrenciler yıl boyu konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini geliştirirler. Öğrenciler, yabancı dili sadece dil bilgisi kuralları çerçevesinde değil, konuşma becerilerini geliştirerek kullanmaları ve öz güvenli bireyler haline gelmelerine de katkıda bulunmak adına yıl içerisinde birçok etkinlikte yer alırlar. İngilizce sunum yapma, O'MUN gibi resmi konferanslarda bulunarak delegesi olarak atandıkları ülkeyi temsil etme, tiyatro oyunlarında rol alma gibi birçok etkinlikle İngilizce'yi sadece bir ders değil yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri amaçlanır. Ortaokul kademesine yoğun İngilizce eğitimi ile giriş yapan 5.sınıf öğrencileri, sene boyunca kendilerindeki gelişimi Fun Day gösterisi ile ailelerine de göstermiş olurlar.

Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri Fun Day gösterisi 06.04.2019 tarihinde kademe müdürü İpek Ölçer, müdür yardımcısı Yeliz Biber ve İngilizce öğretmenlerinin velilerle gösteri öncesi keyifli sohbetler gerçekleştirdiği kokteyl ile başladı.

Geleceğimizi aydınlatacak olan çocuklarımızın önemini “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” gibi nice sözleriyle dile getiren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını anmak üzere saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile gösteri açılışı yapıldı. Müdür yardımcısı Yeliz Biber’in yıl içerisinde öğrencilerimizin aldıkları İngilizce eğitiminin karşılığında böyle güzel gösteriler sergilemelerinin ne kadar gurur verici olduğuna değindiği konuşmasının ardından gösteriler başladı. Öğrencilerin Little Prince, Three Daughters Of The King, Bremen Town Musicians, Cindrella Big Foot, Seasons, Hansel and Gretel gibi İngilizce tiyatrolar sergiledikleri ve öğretmenleri ile yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri anlatan mini videoların izletildiği gösteri tüm 5. sınıf öğrencilerinin hep bir ağızdan seslendirdikleri "Hey Brother" şarkısı ile son buldu.

Başarılı gösterilerinin ardından tüm velilerin takdirini toplayan öğrencileri gösteriyi izleyen branş öğretmenleri de tebrik ettiler.“Bu kadar zorlu tiyatroları bu kadar güzel bir şekilde yapabilmeleri gerçekten büyük bir emeğin ürünü. Öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz” diyerek gösteriden çok keyif aldıklarını dile getirdiler.

Bu muhteşem gösteriyi hazırlayan İngilizce öğretmenleri Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Nuray Doğan ve Yunuscan Murat Sarıaslan'a, hazırladığı dekorlarla gösterilerde izleyicileri masal diyarlarına götüren Görsel Sanatlar öğretmeni Tuğba Koçyiğit’e ve başarıları ile bizi daima gururlandıran 5. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nuray Doğan, Yunuscan Murat Sarıaslan, Ayşegül Kaplanoğlu, Neslişah Kaya
Tarih
:
10 Nisan 2019, Çarşamba 00:33
Okunma
:
1.006 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları