Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Kadim Şehrin Şifreleri Kitabının Yazarıyla Buluştu
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Kadim Şehrin Şifreleri Kitabının Yazarıyla Buluştu Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Kadim Şehrin Şifreleri Kitabının Yazarıyla Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Almıla AYDIN ile Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.

Okyanus Koleji Eryaman kampüsü ortaokul kademesi olarak "Okuma Zamanı" etkinliklerimiz kapsamında dönem içerisinde okuttuğumuz kitapların yazarları ile öğrencilerimizi buluşturmaya devam ediyoruz.

6. sınıf öğrencilerimizin Türkçe dersinde okudukları “Kadim Şehrin Şifreleri” kitabının yazarı Almila AYDIN ile 5 Mart 2021 Cuma günü Eryaman ve Çekmeköy kampüslerinin katılımıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerinde şifre arayan bir öğrenci grubunun maceralarını anlatan kitap hakkında yazarımıza sorularını yönelttiler, yazarlık hakkında bilgi edindiler. 

Söyleşimizde çevrimiçi de olsa okudukları kitabın yazarıyla öğrencilerimizi buluşturmanın gururunu yaşıyor, yazarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Pelin Koyuncu, Şafak Özbek
Tarih
:
05 Mart 2021, Cuma 16:48
Okunma
:
841 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları