Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Mezuniyet Sevinci
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Mezuniyet Sevinci Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Mezuniyet Sevinci
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
8. Sınıf Öğrencileri Liseye Geçiş Törenini Coşkuyla Kutladılar

Eryaman Okyanus Kolejinde 12 Haziran Çarşamba günü düzenlenen Liseye Geçiş Töreni büyük bir çoşku ile kutlandı. Eryaman Okyanus Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri geçici mezuniyet belgelerini aldılar ve keplerini havaya fırlatarak yeni heyecanlara yol aldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Ortaokul Kademe Müdürümüz İpek ÖLÇER TARAKÇI’nın öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik yaptığı konuşma ile devam etti. Velilerimizden emanet olarak aldığımız çocuklarımızı özgüveni yüksek, bilgi ile donanımlı çocuklar olarak yetiştirmenin mutluluğu içinde olduğunu belirten müdürümüz, öğrencilerimize başarılarla dolu parlak bir gelecek diledi.

Ardından mezun öğrenciler adına 8. sınıf birincisi Beren Su Yiğit bir konuşma yaptı. “Yaşadıklarınız aklınıza gelip yüzünüzde bir gülümseme oluşuyor ve “İyi ki” diyorsanız çok şanslısınız. Tıpkı tüm arkadaşlarım ve benim şu an olduğum gibi… İyi ki sizi tanıdım ve iyi ki bu okuldan mezun oluyorum.” diyerek geleceğin kendileri için mutluluk getirmesini diledi. Okul birincimiz Beren Su Yiğit plaketini Okul Müdürümüz İpek ÖLÇER TARAKÇI’dan, ikincimiz Reyhan ÇOKAY Müdür Yardımcımız Yeliz BİBER’den, okul üçüncümüz Zeynep Ceren ÇAKIRLI ise Lise Kademe Müdürümüz İzzet AKÇADAĞ’ın elinden aldı.

Eğitimde devamlılığı sembolize eden devir teslim töreninde okul birincimiz Beren Su YİĞİT bayrak ve okul flamamızı 7. sınıf öğrencilerine teslim etti.

Hüzün, gurur ve mutluluğun aynı anda yaşandığı törende, tüm 8. sınıf öğrencilerimiz sahneye çıkarak öğretmenlerinden geçici mezuniyet belgelerini aldılar.

 Törenin sonunda beklenen an geldi ve bütün bir yılın heyecanını, çalışkanlığını ve özverisini üzerinde taşıyan gençlerimiz keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın sevincini hep birlikte yaşadı.

Yepyeni bir eğitim hayatına merhaba diyen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

 

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şafak ÖZBEK, Pelin KOYUNCU
Tarih
:
13 Haziran 2019, Perşembe 17:54
Okunma
:
1.120 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları