Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Zil Kitaplar İçin Çaldı!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Zil Kitaplar İçin Çaldı! Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde İlk Zil Kitaplar İçin Çaldı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"Okuma Zamanı Projesi" İlk Ders Zili İle Başladı

Okulumuzun Türkçe Zümresinin yürüttüğü “Okuma Zamanı Projesi" öğrenciler ve velilerimiz arasında ilgiyle karşılanan projelerin başında geliyor. ''Okuma Zamanı Projesi'' kapsamında öğrencilerimizle hafta içi her gün 09.00-09.15 saatleri arasında ''#okumazamanı'' etkinliği yapılıyor. Bu sayede zihinleri daha açık ve hantallıktan kurtulmuş bir şekilde branş derslerine geçiyorlar. Öğrencilerimizde yaratıcı düşünmeyi, etkili iletişim kurmayı, sözcük dağarcığının zenginleştirilerek kendini iyi ifade ettiği cümleler kurmayı kazandırmaya çalıştığımız bu proje, tüm öğretmenlerimizin etkin katılımıyla disiplinli bir şekilde yürütülmeye devam edecektir. Okuduğunu anlama ve anlatma yolunda emin adımlar atılması hedeflenen bu projede öğrencilerin planlı ve programlı olarak derse hazır bulunmaları noktasında destek veren tüm velilerimize de teşekkürlerimizi sunarız.
Eryaman Ortaokul Türkçe Zümresi


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Pelin Koyuncu, Şafak Özbek
Tarih
:
10 Eylül 2019, Salı 09:39
Okunma
:
668 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları