Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Merkezinde
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Merkezinde Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Merkezinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Merkezi Resim ve El Sanatları Sergisindeydi.

Sait Ulusoy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu; 14-23 yaş arası çoğu devamlı eğitim gören öğrencileri rehabilite etmek, topluma kazandırmak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla eğitim vermektedir. Atölyede öğrenciler uzman öğretmenler eşliğinde yağlı boya tablo, keçe, cam eşya süsleme, kokulu sabun, alçı, kil gibi malzemelerle çalışmalar yapmaktadır.

Sergiyi gezme fırsatı yakalayan ortaokul kademesi öğrencilerimiz; değerli ürünlerden sevdiklerine ve kendilerine satın aldılar. Öğretmenler eşliğinde atölyeleri, okulu gezdikten sonra her iki okulun öğrencileri eğlenceli ve duygu dolu dakikalar geçirdi.

Sait Ulusoy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tüm çalışanları, öğretmen ve öğrencilerine; gösterdikleri güler yüz ve misafirperverlik adına teşekkür ederiz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER
Tarih
:
31 Mayıs 2019, Cuma 23:02
Okunma
:
1.080 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları