Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Happy Days Theatre Ekibinin Sergilediği İngilizce Gösteriyi İzlediler!
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Happy Days Theatre Ekibinin Sergilediği İngilizce Gösteriyi İzlediler! Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Happy Days Theatre Ekibinin Sergilediği İngilizce Gösteriyi İzlediler!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi İngilizce tiyatro etkinliğinde çok eğlendi. Öğrenciler "Happy Days Theatre" İngilizce tiyatro grubu tarafından "MARVEL Episode I" isimli tiyatro gösterisini izlediler.

Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından ilk defa 1961 yılında kutlanmaya başlayan Dünya Tiyatro Günü o günden beri dünya çapında 27 Mart tarihinde kutlanılır. 

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Dünya Tiyatro Günü etkinliği kapsamında "Happy Days Theatre" İngilizce tiyatro grubunu ağırladı. "Marvel" isimli oyunlarını sahneleyen tiyatro grubu öğrenciler tarafından çok beğenildi. 

Oyun öncesinde öğrenciler, İngilizce öğretmenlerinin dağıtmış olduğu kitapçıklarla çalışma yaptılar. Yeni kelimeler öğrenen öğrencilerimiz, tiyatroyu izlerken öğrendiklerini pekiştirdiler.

Oldukça eğlenceli geçen tiyatro esnasında oyuncular, öğrencileri zaman zaman oyuna da dahil ettiler. 22 Mart Dünya Su Gününün önemine de vurgu yapan tiyatro gösterisinde öğrencilerimiz su ile ilgili ilginç bilgiler de öğrendiler. Tiyatro esnasında yapılan mini bilgi yarışmasına öğrencilerimizi sahneye davet ederek su ile ilgili sorular sordular.

Gösterinin ardından İngilizce zümresi ile öğle yemeği yiyen ekip, "Okyanus Kolejlerinin öğrencileri ile buluşmak çok keyifli." diyerek öğretmenlerimize de teşekkürlerini ilettiler.

Böyle keyifli  bir tiyatro gösterisini öğrencilerimizle buluşturan, Happy Days Theatre ekibine teşekkür ederiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Nuray Doğan, Yunuscan Murat Sarıaslan
Tarih
:
31 Mart 2019, Pazar 18:24
Okunma
:
644 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları