Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün"Projesi Kapsamında Ünlü Karikatürist Salih Memecan'ı Orta Okul Kademesi Öğrencileri İle Buluşturdu.
Eryaman Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün"Projesi Kapsamında Ünlü Karikatürist Salih Memecan'ı Orta Okul Kademesi Öğrencileri İle Buluşturdu. Eryaman Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün"Projesi Kapsamında Ünlü Karikatürist Salih Memecan'ı Orta Okul Kademesi Öğrencileri İle Buluşturdu.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün"projesi kapsamında ünlü karikatürist Salih Memecan'ı öğrencileri ile buluşturdu.

Eryaman Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün"projesi kapsamında ünlü karikatürist Salih Memecan'ı öğrencileri ile buluşturdu. Limon ve Zeytin, Sizinkiler gibi karikatürleri, dünyaca ünlü dergi ve gazatelerde yer alan Memecan; hayatı ve karıyerine dair paylaşımlarda bulundu, karikatür çizim tekniklerinden bahsetti. Etkinliğimiz, Sayın Memecan'ın kitaplarını imzalamasıyla son buldu.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Psk Dilek Eken
Tarih
:
14 Şubat 2019, Perşembe 10:10
Okunma
:
790 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları