Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji BARGED (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Dersi) Sene Sonu Proje Sergisini Gerçekleştirdi.
Eryaman Okyanus Koleji BARGED (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Dersi) Sene Sonu Proje Sergisini Gerçekleştirdi. Eryaman Okyanus Koleji BARGED (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Dersi) Sene Sonu Proje Sergisini Gerçekleştirdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
BARGED (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Dersi) Sene Sonu Proje Tanıtım Sunumları Yapıldı.

Okyanus Kolejlerinde haftada bir saat Fen Bilimleri öğretmenlerimizin rehberliğinde yürütmüş olduğumuz BARGED (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Dersi)’nin sene sonu proje sergisi gerçekleştirildi.

Problemlere karşı disiplinler arası bakış açısıyla, buluş ve inovasyon yapılmasını, bilimsel süreç becerilerinin kazandırılmasını hedeflediğimiz BARGED’nde; ortaokul kademesi 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz yapmış oldukları ürünlerinin tanıtımlarını yaptılar. Sene içerisinde BARGED kapsamında ortaya koydukları ürünleri arkadaşlarına sundular. Öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Büşra ÖZTÜRK
Tarih
:
30 Mayıs 2019, Perşembe 22:26
Okunma
:
755 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları