Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Haftasını Tamamladı!
Eryaman Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Haftasını Tamamladı! Eryaman Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Haftasını Tamamladı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına adaptasyon sağlamak için 26.08.2019 tarihinde "oryantasyon" programına başladılar. Bir hafta süren programda öğrenciler hem arkadaşlarıyla kaynaştılar hem de eğlenceli zaman geçirdiler.

Eryaman Okyanus Kolejinde 5. sınıf öğrencileri yeni arkadaşlarıyla kaynaşabilmek ve okula adapte olabilmek için yeni eğitim öğretim dönemine erken başlangıç yaparak İngilizce öğretmenleriyle 26.08.2019 itibariyle tanıştılar. Oryantasyon programı dahilinde öğrenciler bir hafta boyunca İngilizce derslerinin yanı sıra çeşitli etkinliklere katıldılar. İngilizce öğretmenleri ile sınıf içerisinde eğlenceli oyunlar oynayarak eski bilgilerini tekrar ettiler. Beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde sınıf bilincini ve arkadaşlık ilişkilerini pekiştirecek takım oyunları oynadılar. Bütün hafta yoğun bir İngilizce eğitimi gören öğrenciler Welcome haftası olarak 02.09.2019-06.09.2019 tarihleri arasında İngilizce derslerine devam edecekler. 

Oryantasyon haftasını hem verimli hem de eğlenceli geçiren öğrenciler öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çekilerek bu keyifli haftayı ölümsüzleştirdiler. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ayşe Koç, Ecem Demir, Sevil Candar, Neslişah Kaya, Yunuscan Sarıaslan
Tarih
:
29 Ağustos 2019, Perşembe 15:58
Okunma
:
1.528 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları